PETKOVA GALERIJA

 

HVALA VAM ZA VSE VAŠE POSLANE PRISPEVKE.

 Z VELIKIM VESELJEM JIH OBJAVLJAMO V PETKOVI 

GALERIJI OPB.


PRVOŠOLKA NAIA NAM JE ŽE PRVI DAN ŠOLANJA NA DALJAVO POSLALA ČUDOVITI RISBICI. 

NA PRVI JE KUŽA PIKI.  


PIKI  MOČNO SPOMINJA NA BENIJA, KUŽKA IZ DRUŠTVA ZA ZAŠČITO ŽIVALI VELES, KI JE ZADNJI DAN PRED POČITNICAMI V ŠOLI PREVZEL ZBRANO HRANO, ODEJICE IN IGRAČKE. 
HVALA VSEM, KI STE PRISPEVALI V NAŠO ZBIRALNO HIŠKO.NA DRUGI RISBICA  JE NAIA PRIČARALA PRAVO ZIMSKO VZDUŠJE.  UPAMO, DA BOMO LAHKO LETOS SKUPAJ VALILI KEPE IN IZDELALI SNEŽAKA, KOT JE NA NJENI RISBICI. 


NAIA PA JE USTVARJALA TUDI V KUHINJI - DO MENE DIŠIJO NJENI SLASTNI MAFINI, KAJ PA DO VAS?


NAJVEČ FOTOGRAFIJ, KI STE NAM JIH POSLALI, VSEBUJE PIKAPOLONICE, NAMENJENE STAROSTNIKOM PO VSEJ SLOVENIJI. 

VEČ O  AKCIJI USTAVI SE! NAJDETE TU - ŠE VEDNO SE NAM LAHKO PRIDRUŽITE  : )


JOŠT JE IZDELAL PIKAPOLONICO ZA STAROSTNIKE, DRUGO PA JE NAMENIL SVOJI PRABABICI.LANINA PIKAPOLONICA IMA KAR DVA SRČKA.LEV MAJ JE IZDELAL  DVE SRČNI VOŠČILNICI.NAIA DELI Z VAMI BLIŽNJICO DO NASLOVA, KAKOR LAHKO POŠLJETE SVOJ IZDELEK.
NANINA PIKAPOLONICA.NIKA JE POLEG PIKAPOLONICE IZ FILCA POBARVALA TUDI KAMENČKE IN NASTALE SO PRAV POSEBNE PIKAPOLONICE.PIKAPOLONICO JE IZDELALA TUDI ČETRTOŠOLKA ŽIVA.ZAKLJUČILA PA Z IZREZOVANJEM ČUDOVITIH SNEŽINK.DOBILI PA SMO TUDI FOTOGRAFIJO, KI JE NASTALA MED IZVAJANJEM GIBALNIH AKTIVNOSTI - TIA IN NAIA STA UTRJEVALI ZDRAVJE V OBJEMU DREVES.


V NAŠ NABIRALNIK PA JE PRISPELO KAR NEKAJ MEDVEDKOV  S SVOJIMI LASTNIKI.

POZDRAV OD MENE IN BAMBUSA, MOJEGA MEDVEDA. RADA SE Z NJIM CRKLJAM IN IGRAM. VEČKRAT PA OSTANE V MOJI POSTELJI TUDI ČEZ NOČ. DANES IMA STRAŽO, SAJ PRIDE ZOBNA VILA PO MOJ ZOB. POGREŠAM VAS, ANA.

NAIA: LEP POZDRAV TUDI OD MENE IN MOJEGA MEDVEDKA, KI SEM GA DOBILA OB ROJSTVU. V PORODNIŠNICO MI GA JE PRINESLA SESTRICA TIA, TUDI ONA IMA RAVNO TAKŠNEGA, STA BRATCA :)

UPAM, DA SE KMALU SPET VIDIMO.LANA: TOLE PA JE MOJ MEDVEDEK JAKA.

DOBILA SEM GA ZA DARILO OD DEDIJA. ZELO GA IMAM RADA :)

UPAM DA SE KMALU VIDIMO :)TAJ: JAZ SEM PA SVOJEGA MEDVEDKA DOBIL OB ROJSTVU OD PRABABICE, KI JE ŽAL NI VEČ MED NAMI. KO GA JE POLOŽILA K MENI JE BIL POŠTENO VEČJI OD MENE. ZELO RAD SE STISNEM K NJEMU.NIKA: TO JE MOJ MEDVEDEK FILIP. ŽELIM VAM LEPE DNEVE VSEM, KI DELATE OD DOMA. NIK PA JE POSLAL LE SVOJ ZAPIS: ČEPRAV NISEM V PODALJŠANEM BIVANJU, IMAM TUDI JAZ KAR NEKAJ MEDVEDKOV.  Z NJIMI SE VEČ NE IGRAM VELIKO, ZATO SEM JIH PODARIL SESTRICI HANNI. 
POGREŠAM PRIJATELJE.

*  *  *  *  *  *  *

KER PA JE DANES KULTURNI DAN, SO V NAŠ NABIRALNIK ŽE PRIČELE PRIHAJATI LUTKE.

BENO JE IZDELAL DVE IN PRIPISAL: POZDRAVLJENI, ZELO SEM UŽIVAL OB GLEDANJU PREDSTAVE PRAVLJICA O DUHCU. SEM VELIK OBOŽEVALEC BINETA IN AJDE IN SEM SI OGLEDAL ŽE VSE PREDSTAVE.

POŠILJAM VAM LUTKI AJDE IN BINETA, DUHEC PA ŠE NASTAJA. AJDI SEM DODAL BINGLJAJOČI ROKI IN NOGI, DA MED PREDSTAVO OŽIVI. ZA ZAJČKA SEM HOTEL VKLJUČITI KAR LJUBLJENČKA - ZAJKLJO ZINKO, KI JO IMAMO DOMA, A ŽAL NOČE SODELOVATI V PREDSTAVI :) 
TUDI PRI NANI STA NASTALI SENČNI LUTKI,TJAŠ PA JE BINETA OBARVAL IN MU NADEL IMENITNA OBLAČILA.PREPRIČANA SEM, DA BO NAŠA GALERIJA  VSAK PETEK BOGATEJŠA IN PESTREJŠA. 


VSE KAR NAM BOSTE POSLALI, BOMO UČITELJICE Z VESELJEM OBJAVILE.

NAJ BO VIKEND PRIJAZEN Z VAMI,

MAJDA
Komentarji

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

PRAVLJICA BABICA ZIMA

SLOVENSKA KULINARIKA: TELEČJA OBARA Z AJDOVIMI ŽGANCI

TRIJE METULJI