SPROSTIMO SE V GOZDU

 POZDRAVLJENI


VČERAJ SMO SE POGOVARJALI, DA NAS SONCE NOČE OBISKATI. NO DANES NAS JE POGLEDALO SKOZI VELIKO OKNO. PRIJETNO NAS GREJE, SE NAM SMEHLJA IN NAM POŠILJA OBILICO DOBRIH ŽELJA.

POLEG TEGA PA NAS PRIJETNO IN PRIJAZNO VABI , DA DAN PREŽIVIMO ZUNAJ. V NARAVI. ŽAL SE NE SMEMO DRUŽITI, LAHKO PA NAM DRUŽBO DELAJO ŽIVALCE, KI NAS BODO POZDRAVILE V NARAVI.

KO SEM SE JAZ ODPRAVLJALA NA SPREHOD, SEM S SABO POVABILA TUDI MOJEGA KUŽKA -LUNO. MISLIM DA JE BILA ŠE BOLJ VESELA SONČKA IN SPREHODA KOT JAZ.

POGLEJTE JO KAKO JE  BILA ZADOVOLJNA.POT SVA NADALJEVALI MIMO KRASNIH ZIDANIC S ČUDOVITIMI RDEČIMI CVETOVI, KI SO KLJUB POZNI JESENI ŠE VEDNO VABILE POGLEDE S SVOJO LEPOTO. 


PRISLUHNILI SVA POTOČKU , KI JE ŽUBOREL KOT ZNAJO ŽUBORETI LE GORSKI POTOČKI. BIL JE BISTER IN ČIST.ŠLI SVA TUDI SKOZI SADOVNJAK KMETA ANDREJA, KI JE POBIRAL ŠE ZADNJA JABOLKA.   PRIVOŠČILA SEM SI  SLASTNO JABOLKO NARAVNOST IZ DREVESA. PRAV ČUDOVITO JE ZADIŠALO.NA KONCU SVA SE VRAČALI ŠE MIMO NAŠE ŠOLE, KJE SO DREVESA ČUDOVITO OBARVANA Z NESKONČNIMI ZLATIMI BARVAMI JESENI.DOMOV SVA PRIŠLI DOKAJ UTRUJENI , A POLNI JESENSKIH VTISOV. BILO JE RES LEPO.

TUDI VAS VABIM ,DA SE CEZ VIKEND ALI KO IMATE ČAS, ODPRAVITE NA SPREHOD. ČE LAHKO  FOTOGRAFIRAJTE KAR BOSTE VIDELI IN DELITE Z NAMI NA BLOGU. 

BOMO ZELO VESELI. LAHKO PA TUDI NARIŠETE IN RISBICO DELITE Z NAMI.

BODITE LEPO. ŽELIM VAM LEP JESENSKI VIKEND IN SEVEDA, PAZITE SE IN OSTANITE ZDRAVI. 

   OBJEMČEK MOJCA

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

PRAVLJICA BABICA ZIMA

SLOVENSKA KULINARIKA: TELEČJA OBARA Z AJDOVIMI ŽGANCI

TRIJE METULJI