KO SE PALČKOM OGLASI ŽELODČEK

JABOLČNA ČEŽANA

TUDI DANES SEM ODŠLA DO NJIH. A MALO POZNO.



JOJ, KAKŠNE SITNOBE SO BILI. NE POZNAM JIH TAKŠNIH.

PA VESTE KAJ JE BIL RAZLOG?  NJIHOVI PRAZNI ŽELODČKI.

RAZMIŠLJALA SEM KAJ JIM NAJ NA HITRO PRIPRAVIM. 

PREDLAGALA SEM JABOLČNO ČEŽANO. BILI SO NAVDUŠENI. 

ODHITELA SEM DOMOV, DA JIM SKUHAM DOBRO, ZDRAVO KOSILO. 

 

LETOŠNJE LETO SO JABLANE DOBRO OBRODILE. JABOLKA IZ DOMAČEGA SADOVNJAKA SO NAJBOLJŠA. 

 













 

 

SESTAVINE ZA IZBOLJŠANJE OKUSA

 

 

 

TAKOLE IZGLEDA  PRIPRAVA JABOLČNE ČEŽANE : 





   


JAZ ČEŽANO NAJRAJE POSTREŽEM HLADNO. 

PALČKOM BOM POSTREGLA TOPLO .SAMI SI BODO  OBOGATILI KOSILO ŠE S PIRE KROMPIRJEM. NEKAJ PA RES LAHKO NAREDIJO.

KAKO PA PRIPRAVIMO PIRE KROMPIR? 

TO PA NAJ BO NALOGA ZA VAS. 

VABIM VAS. DA MI ZAUPATE KAKO GA PRIPRAVITE PRI VAS DOMA. 

 

DOBER TEK TUDI VAM !

 

UČITELJICA KRISTINA



Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

PRAVLJICA BABICA ZIMA

SLOVENSKA KULINARIKA: TELEČJA OBARA Z AJDOVIMI ŽGANCI

SLOVENSKI OTROŠKI LJUDSKI PLESI