AH, TI PIRHI
POZDRAVLJENI ŠOLARJI


DANES SMO SE ZBUDILI V NEVERJETNO MRZLO JUTRO. PRIZNAJMO, KAR PASALO NAM JE OSTATI NA TOPLEM IN ŠE MALO POLEŽATI V TOPLI POSTELJI.

MOJ DAN SE JE DANES ZAČEL S POSPRAVLJANJEM IN POGLED MI JE OBSTAL NA KOŠARICI PIRHOV, KI SO MI OSTALI OD PRAZNIKOV. TAKOJ SEM DOBILA IDEJO , KAKO JIH  LAHKO ŠE UPORABIM DRUGAČE, PREDNO JIH ZAVRŽEM.

TOREJ POTREBUJEM PIRHE RAZLIČNIH BARV, ČOPIČE, KAKŠEN KROŽNIK, KOZARČKE, STEKLENE ALI PLASTIČNE, MOJE ČUDOVITO EKOLOŠKO LEPILIO ( BELJAKI SVEŽEGA JAJČKA ) , ŠKARJICE, KAKŠEN KOŠČEK FOLIJE, ......


NAJPREJ SEM JAJČKA OLUPILA IN DOBILA KAR NEKAJ RAZNORAZNIH BARVNIH ODTENKOV.NATO SEM PRIPRAVILA BELJAKE ZA LEPILO. TE SEM DOBRO PREMEŠALA, DA SO SE NARAHLO SPENILI.
 

VZELA SEM KOZARČEK, GA PREMAZALA Z BELJAKI IN NANJ POLAGALA KOŠČKE BARVNE JAJČNE LUPINE. NATO SEM JO ŠE DOBRO PREMAZALA Z BELJAKOM. VAŠA KREATIVNOST TUKAJ NIMA MEJA. LAHKO DASTE VELIKO LUPIN, LAHKO ČISTO PRELEPITE KOZARČEK,.....KAKOR VAM JE VŠEČ.NA KONCU PUSTITE DA SE KOZARČEK DOBRO POSUŠI. LAHKO GA UPORABITE PO SVOJIH ŽELJAH. JAZ SEM SI NAREDILA VAZICO.
VELIKO ZABAVE PRI DELU VAM ŽELIM. POZDRAVČEK, UČITELJICA MOJCA KRALJ

Komentarji

  1. Pa misliš, da nimaš ideje! Super izgleda! Pozdravček!

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca še ena super ideja za reciklažo z imenitnim rezultatom :-)
    Prijazen pozdravček k tebi, Majda

    OdgovoriIzbriši

Objava komentarja

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

PRAZNIČNI POGRINJKI ZA TRI MEDVEDKE

PIKAPOLONICE ZA SREČO IN DOBER NAMEN

RECEPT ZA BOŽIČNE MANDLJEVE ZVEZDICE