IGRAJMO SE S KOLEBNICO

POZDRAVLJENI. DANES NAS JE KONČNO MALO OBSIJALO SONCE IN ZATO SE BOMO VEČ ČASA LAHKO ZADRŽEVALI ZUNAJ. SEVEDA KO OPRAVIMO VSE OBVEZNOSTI. NAŠE OBVEZNOSTI SO TUDI V TEM ČASU PRECEJ POMEMBNE IN PRAV JE , DA JIH IZPOLNJUJEMO.
KO STE NAREDILI VSE KAR SO VAM POSLALE RAZREDNIČARKE JE PRAV, DA SI PRIVOŠČITE MALO SPROSTITVE. ČEPRAV NE SMEMO ZAPUŠČATI SVOJIH DOMOV, IMAMO NA VOLJO VELIKO RAZLIČNIH NAČINOV SPROŠČANJA.

DANES PREDLAGAM IGRE S KOLEBNICO. ČE KDO IZMED VAS KOLEBNICE NIMA, JO LAHKO IZDELA SAM. PROSI OČKA, MAMICO ALI STAREJŠEGA BRATA  ALI SESTRO, DA SKUPAJ V GARAŽI ALI KLETI ALI KJE V OČKOVI OMARI, POIŠČETA MALO DEBELEJŠO VRVICO. ČE JE VRVICA PRETANKA, SI POMAGAJ TAKO, DA VEČ VRVIC SKUPAJ PREPLETEŠ IN NA KONCU NAREDIŠ VVEEELLLIIIKKKK VOZELJ.

VAM JE USPELO? VERJAMEM DA VAM JE.

.IZBERI SI PROSTOR . TA NAJ BO VELIK TOLIKO, DA BOŠ LAHKO VRVICO VRTEL OKOLI SEBE. PRIMERNO SE TUDI OBUJ, DA SI NE POŠKODUJEŠ GLEŽNJEV.

ZDAJ LAHKO POSKAKUJEŠ Z LEVO NOGO, NATO Z DESNO NOGO IN ŠE Z OBEMA HKRATI. SEVEDA LAHKO SKAČEŠ NAPREJ, NAZAJ, Z VMESNIMI POSKOKI ALI PA BREZ NJIH.
TO BO KAR NAPORNO. NA KONCU SI PRIVOŠČI VELIK KOZAREC VODE IN POČITEK.

TAKO.......GLOBOKO VDIHNIMO IN SE SLIŠIMO JUTRI. POZDRAVČEK

Komentarji

  1. Za tvojo igro ne potrebujemo veliko prostora in kot praviš lahko uporabimo kakršnokoli vrv :-)
    Imenitna ideja Mojca.
    Prijazen pozdravček, Majda

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

PRAVLJICA BABICA ZIMA

SLOVENSKA KULINARIKA: TELEČJA OBARA Z AJDOVIMI ŽGANCI

SLOVENSKI OTROŠKI LJUDSKI PLESI