TO VSE SEM

POZDRAVLJENI V NOVEM DELOVNEM TEDNU!

UPAM, DA STE SI SKOZI VIKEND NAPOLNILI  "BATERIJE" IN STE POLNI NOVEGA ZAGONA ZA DELO. 

VSE BLIŽJE SMO VESELEMU DECEMBRU. VERJETNO SE GA VSI ŽE POŠTENO VESELIMO. TO JE MESEC VESELJA, SREČE, LJUBEZNI ... VSEGA LEPEGA! JE TUDI MESEC, KO JE ŠE POSEBAJ POMEMBNO, DA DRUG DRUGEMU POVEMO, DA SE IMAMO RADI. V VESELEM DECEMBRU POGOSTO NAJVEČ ČASA PREŽIVIMO S SVOJO DRUŽINO. VSAKDO IMA V DRUŽINI SVOJO VLOGO IN VSAKDO JE NJEN POMEMBEN DEL. DANES BOMO VSAK PRI SEBI POISKALI NAŠE DOBRE LASTNOSTI IN VSE TISTO, KAR NAS VESELI, SAJ POGOSTO, KADAR SE POČUTIMO SLABO POZABIMO KAJ VSE ZMOREMO. 

NAJPREJ SE BOMO IGRALI S SENCAMI. POTREBOVALI BOMO MOČNO SONCE, V KOLIKOR SONCA NI, PA BOMO UPORABILI SVETILKO. POTREBOVALI BOSTE TUDI POMOČNIKA - STARŠA, BRATA/BESTRO ... ČE SKOZI OKNO SIJE MOČNO SONCE SE POSTAVITE K NAJBLIŽJI STENI V KATERO SE SONCE UPRE. POSTAVITE SE TAKO, DA SE BO VIDELA SENCA VAŠEGA OBRAZ OD STRANI. STOJITE PRIBLIŽNO EN VELIK KORAK STRAN OD STENE. VAŠ POMOČNIK VZAME BEL LIST IN SVINČNIK. POSTAVI SE K STENI, POLOŽI LIST NA STENO, TAKO DA SE NA NJEM VIDI OBRIS TVOJEGA OBRAZA, PO ČRTI PREVLEČE S SVINČNIKOM. TAKO DOBIMO OBRIS OBRAZA. 

KO IMAMO OBRIS OBRAZA GA PREVLEČEMO S ČRNIM FLOMASTROM. NATO PA TA OBRIS ZAPOLNIMO Z BESEDAMI, KI NAS OPISUJEJO. JAZ SEM ZAPISALA BESEDE: POZITIVNA, PRIJAZNA, MOČNA, USTVARJALNA, SKRBNA, SREČNA, NATANČNA, SAMOSTOJNA, ODGOVORNA ITD. VI PA ZAPIŠITE VSE TISTO KAR OPISUJE VAS!

KO JE OBRIS ZAPOLNJEN Z BESEDAMI, KI TE OPISUJEJO ZAPOLNI ŠE OZADJE. JAZ SEM NARISALA ČRTE IN JIH POBARVALA S SVETLIMI BARVAMI, LAHKO PA NARIŠETE TUDI VZORČKE ALI KAJ PODOBNEGA. MORDA ZAPOLNITE OZADJE S TRGANKO. 

ŠE POSEBEJ SUPER PA JE, ČE SE TEGA LOTITE SKUPAJ Z VSEMI ČLANI DRUŽINE, TAKO BOSTE SPOZNALI KAKO SE POČUTIJO OSTALI DRUŽINSKI ČLANI. IZDELKE NATO OBESITE NA MESTO, KI JE VIDNO VSEM, DA SE BOSTE VEDNO ZNOVA SPOMNILI KAKO ZELO POMEMBNI STE. 

TAKO, TO JE ZA DANES VSE.

ŽELIM VAM PRIJETNO USTVARJANJE! 

UČITELJICA KATJA

Komentarji

  1. Katja, besede, s katerimi si se opisala tako zelo držijo :-) Nisem pa vedela, da igraš tudi kitaro.
    Vsake toliko časa bi bilo dobro ponoviti tvojo idejo, saj bi se besede spreminjale, naše počutje pa tudi - na bolje :-)
    Hvala, Majda

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

SLOVENSKA KULINARIKA: TELEČJA OBARA Z AJDOVIMI ŽGANCI

SLOVENSKI OTROŠKI LJUDSKI PLESI

TRIJE METULJI