STRIP- KAKO SO KOKOŠI PRETENTALE LISICO

PETKOV POZDRAV. PA JE SPET TUKAJ. PETEK MISLIM. MALO PA SE VAM LE KOLCA PO ŠOLI IN PRIJATELJIH, KAJNE? JAZ MORAM PRIZNATI, DA BI ŽE PRAV RADE VOLJE VIDELA VAS IN SODELAVKE, MALO POKLEPETALA IN SI POVEDALA KAJ ZANIMIVEGA.

NO PA SAJ ŠE BO. PRED NAMI SO PRAZNIČNI DNEVI. MALO DRUGAČNI KOT OBIČAJNO, VENDAR SE JIH VSI VESELIMO.
KAR NAPREJ NEKAJ PEČEMO, POSPRAVLJAMO, GOVORIMO O ZAJČKU, POBARVANIH JAJČKAH, POTICA DIŠI IZ MAMINE KUHINJE......MMMMMM,SAME SLASTNE STVARI.

VSE JE POVEZANO S KOKOŠKAMI, JAJČKI, A SI ZAMISLITE DA PRIDE V VAŠ DOM, DIŠEČ IN POLN DOBROT, TETKA LISICA, KI SE HOČE POSLADKATI S TEMI DOBROTAMI? VERJETNO BI BILO ZELO ZANIMIVO. NAJBOLJ BI JI DIŠALE KOKOŠI IN TUDI PETELINA SE NEBI BRANILA. POGLEJTE TOLE LISICO TATICO. GOTOVO NE PRINAŠA NIČ DOBREGA MED NAS.


PETELIN DRAGI POMAGAJ NAM.MORAMO JO PREGNATI .SEM LISICA ZVITOREPKA IN PRAV RADA SE BOM POSLADKALA  Z VAMI , MOJE DRAGE KOKOŠI IN PETELIN. KAR BLIŽJE K MENI  PRIDITE......
KAKO MISLITE DA SO KOKOŠI PRETENTALE TOLE LISICO ZVITOREPKO? KO VAM BO DOLGČAS IN NE BOSTE VEDELI KAJ BI POČELI, PA NAPIŠITE KAKO SE JE TALE ZGODBA O LISICI IN KOKOŠKAH KONČALA. NAJBOLJE JE DA SE LOTITE Z  OBLIKOVANJEM ZGODBICE V STRIPU.
KER VEM DA STE SAMI DOBRI PISCI IN RISARJI BOM ZELO VESELA, ČE MI BOSTE POSLALI KAKŠEN STRI. JAZ PA VAM OBLJUBIM, DA GA BOM OBJAVILA V GLASILU.

ŽELIM VAM VESELE, PREDVSEM ZDRAVE PRAZNIKE V KROGU VAŠIH NAJDRAŽJIH.

MOJCA

Komentarji

  1. Na našem hribu na sosedove kokoške poleg lisic prežijo še kajuhi - večkrat jih opazujem, kako se iz višine razgledujejo in krožijo nad kokošnjakom. Še sreča, da so kokoške na varnem. Upam, da nastane kakšen zanimiv strip, z veseljem bi ga prebrala.
    Prijetne in mirne praznike želim, Majda

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

TRIJE METULJI

SLOVENSKA KULINARIKA: TELEČJA OBARA Z AJDOVIMI ŽGANCI

VAJE ZA KOORDINACIJO IN RAVNOTEŽJE