ZAKLJUČIMO DELOVNI TEDEN



POZDRAVLJENI !

VABIM VAS , DA ŠE MALO NAPNETE SVOJE MOŽGANČKE. VPRAŠANJA SO ČISTO ENOSTAVNA, SAJ STE VES TEDEN SODELOVALI PRI POUKU IN TUDI NAŠ BLOG STE SPREMLJALI. PA NAJ BO TO ZA ZAKLJUČEK DELOVNEGA TEDNA.


1. V SODELOVANJU S KNJIŽNIČARKO ALJO BRATUŠA POTEKA PROJEKT. NA KRATKO NMK. AMPAK TO NI NAŠA MALA KLINIKA,AMPAK NAŠA MALA .....

 

2. VEJE KATEREGA IGLAVCA LAHKO UPORABIMO ZA IZDELAVO ADVENTNEGA VENČKA 

 

3. FOTOGRAFIJA PRIKAZUJE SONČNI ....

 

4.  GOSPO OLGO JE S KIOSKOM ODNESLO NA...

 

5. NASTANE NA VEJAH, KO JE HLADNO...

 

6. ZA SLASTEN KAKAV POTREBUJEMO...

7. NASLOV KNJIGE, KATERE GLAVNA JUNAKINJA JE GOSPA OLGA, JE...

8. NA ŠPORTNEM DNEVU STE SI IZDELALI MEDALJO, KI SPOMINJA NA KROG V KATEREM SO RAZLIČNE BARVE IN VZORCI. TO NAS ZELO POMIRJA. GOVORIMO O ...

9. KAM ODLAGAJO ČEBELE MED ?

10. VELIKO  VITAMINA  C IMA RUMENA...

 

10. V MEDENJAKE OBVEZNO DODAMO ...

 

UŽIVAJTE VIKEND !

UČITELJICA KRISTINA










Komentarji

  1. Tole pa je imeniten povzetek našega tedna, ki se počasi zaključuje. Hvala zanj - se moram pohvaliti, pravilno sem odgovorila na vsa tvoja vprašanja, najbrž zato, ker tako dobro sodelujemo.
    Lepo, lepo bodi, Majda

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi jaz sem preletela tele uganke in sem kar ponosna nase, da sem vedela odgovore na njih.
    Lep odklop v prostih urah do naslednje objave!
    Mateja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, da si poznala odgovore! Sedi, 5! Uživaj vikend!

      Izbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

PRAVLJICA BABICA ZIMA

SLOVENSKA KULINARIKA: TELEČJA OBARA Z AJDOVIMI ŽGANCI

SLOVENSKI OTROŠKI LJUDSKI PLESI