HAMA PERLICE

V ZADNJEM ČASU SMO V OPB 1 ZELO NAVDUŠENI NAD HAMA PERLICAMI. DNEVNO NASTAJAJO ZELO ZANIMIVI OKRASKI. 

S POMOČJO HAMA PERLIC  SPOZNAVAMO BARVE,  Z NJIHOVO POMOČJO SE UČIMO ŠTETI, SPOZNAVAMO RAZLIČNE OBLIKE, LIKE IN SE NAUČIMO NATANČNOSTI. OB IGRI S PERLICAMI RAZVIJAMO VZTRAJNOST IN POTRPEŽLJIVOST. 

S HAMA PERLICAMI PA SPOZNAVAMO TUDI NOVE PRIJATELJE. 

NEKAJ ČASA NAZAJ SMO K USTVARJANJU POVABILI ŠESTOŠOLCE Z RAZREDNIČARKO DANICO. PROSILI SMO JIH ZA POMOČ PRI IZDELAVI PRAZNIČNIH OKRASKOV, KI JIH BOMO 
TA PETEK PONUDILI NA NAŠEM BOŽIČNEM BAZARJU. NE SAMO, DA SO SE POVABILU Z VESELJEM ODZVALI, PRIPRAVILI SO NAM PRAVO GOSTIJO, IZ 6. C PA SMO ODŠLI VSAK S SVOJIM DARILCEM.
DRAGI ŠESTOŠOLCI,
 ŠE ENKRAT NAJLEPŠA HVALA 
ZA NEPOZABNE TRENUTKE Z VAMI!

MORDA BO KAKŠEN OKRASEK NAŠEL POT TUDI V TVOJ DOM.


PO DVEH LETIH PREMORA BOMO NAMREČ V PETEK, 25. 11. 2022, PONOVNO ORGANIZIRALI ŽE TRADICIONALNI DOBRODELNI KONCERT  Z NASLOVOM  POTEPANJE MED POLZELSKIMI DRAGULJI.


ENO URO PRED KONCERTOM IN PO NJEM BO V  V AVLI ŠOLE POTEKAL BOŽIČNI BAZAR, KJER BOSTE LAHKOM IZBIRALI MED IZDELKI, KI SO JIH IZDELALI OTROCI IN DELAVCI NAŠEGA ZAVODA. VES IZKUPIČEK PA JE NAMENJEN V ŠOLSKI SKLAD »OTROCI OTROKOM« ZAVODA OŠ POLZELA.

KOT SMO OBLJUBILI -  TE BOMO SPROTI OBVEŠČALI O NAŠI RAZNOLIKI PONUDBI. VČERAJŠNJI IDEJI ZA PRAZNIČNI DECEMBER PA NAJDEŠ TU!


SE VIDIMO V PETEK,

UČITELJICA MAJDA IN OPB 1

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

PRAVLJICA BABICA ZIMA

SLOVENSKA KULINARIKA: TELEČJA OBARA Z AJDOVIMI ŽGANCI

SLOVENSKI OTROŠKI LJUDSKI PLESI