POZDRAVLJENE ČEBELICE


                                                                  OBISK ČEBELIC 


KER NAS JE SONCE TAKO LEPO RAZVAJALO TA VIKEND, SMO SE ODPRAVILI V NARAVO. 

ZOPET? BOSTE REKLI. JA, BILO TAKO TOPLO IN TAKO PRIJETNO, DA SEM SE ODLOČILA, DA MALO RAZIŠČEM DOMAČO OKOLICO. 


POT ME JE VODILA MIMO ČEBELNJAKA IN NISEM SI MOGLA KAJ, DA NEBI POKUKALA K ČEBELARJU, KI JE RAVNO TA TRENUTEK PRIDNO NEGOVAL SVOJE ČEBELICE.





ZELO SEM BILA VESELA , SAJ JE BIL ČEBELAR V BLIŽINI IN MI JE LAHKO POKAZAL NEKAJ ZANIMIVOSTI.

SEVEDA NAJU JE NAJPREJ PRIMERNO OBLEKEL, NATO PA ČISTO POČASI ZA KRATEK ČAS, SPUSTIL V PANJ. TAM JE BILO PRIJETNO TOPLO IN ZEEELLOOO ZANIMIVO.







NAJBOLJ VŠEČ MI JE BIL PANJ , POLN PRIDNIH ČEBELIC , KI SO PRIDELOVALE MED.



POLNI NOVIH VTISOV IN ZEEEELLLOOOO LACNI, SVA SE ODPRAVILI DOMOV. DOMA PA SVA SI PRIVOŠČILI ŽEMLJICO, NAMAZANO Z MEDOM, KI SVA GA KUPILI PRI ČEBELARJU ZRAVEN  PA SE TOPEL ČAJ .




ČE IMATE TUDI VI PODOBNE SPOMINE NA OBISK ČEBELARJA MI POŠLJITE KARKOLI V ZVEZI Z NJIM.. ZELO BOM VESELA VAŠEGA ODZIVA. 


POZDRAVČEK IN OSTANITE ZDRAVI, UČITELJICA MOJCA




Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

PRAVLJICA BABICA ZIMA

SLOVENSKA KULINARIKA: TELEČJA OBARA Z AJDOVIMI ŽGANCI

SLOVENSKI OTROŠKI LJUDSKI PLESI